

Supergott och enkelt, allt tillagas på grillen och går bra att förbereda några timmar innan,
Grillad broccoli är en riktig höjdare, snåla inte med vitlöksmarinaden på grönsakerna.
2 port
2 kycklingfiléer
Någon god grillolja
8 färskpotatis
1 broccolistånd
1/2 dl rapsolja
1 pressad vitlöksklyfta
1 msk soja
1 tsk hickory smoke
1 burk crème fraiche paprika chili
1 pressad vitlöksklyfta
1 krm cayennepeppar
Hur!
Pensla kycklingfiléerna med grillolja.
Tvätta potatisen, dela i halvor och koka nästan färdiga, häll av vattnet och låt svalna något.
Dela broccolin i buketter (inte för små).
Blanda ihop olja, vitlök, soja och hickory smoke, pensla potatisen och broccolin runt om.
Blanda ihop crème fraiche, vitlök och peppar i en skål.
Grilla kyckling, potatis och broccoli, servera med såsen!