Sotad tonfisk med pärlcouscous och jordgubbschips!

 
Stek tonfisken hastigt i het panna och servera med en het couscous, mangosallad, sweet chilisås och jordgubbschips, fantastiskt gott!
4 port
 
4 skivor tonfisk
sesamfrön gärna både vita och svarta
salt och peppar
smör
 
4 port pärlcouscous
1 tärning grönsaksbuljong
1 röd chili
1/2 gurka
1/2 burk sweety drop chili (Ridderheims)
1 färsk rödlök
 
1 mango
1 avocado
1/2 lime saften
1/2 kruka koriander
1/2 färsk rödlök
 
Thai sweet chilisås
Jordgubbschips
 
Hur!
Koka couscousen tillsammans med buljongtärning enligt förpackningen. Hacka chili, gurka och rödlök, blanda ner i couscousen tillsammans med chilidropsen, ta även med hälften av marinaden.
Skär mango och avocado i tärningar, hacka rödlök och koriander, blanda ihop tillsammans med limen.
Klappa in ordentligt med sesamfrön runt om fisken, salta och peppra, stek hastigt i het stekpanna, tonfisken ska vara rå inuti.
Servera tillsammans med lite sallad, Thai sweet chilisås och jordgubbschips!

Kommentera inlägget här :