Ugnsbakad rödspätta med färskpotatis och pepparot!

 
 
Rödspätta är så gott, om du får tag på en stor en, runt 1 kilo, så är det perfekt för 2 personer.
Be dom i fiskdisken att skära bort huvud och klippa bort fenor.
 
2 port
 
1 rödspätta ca 1 kg

1 dl créme fraich
1 msk kapris
1 tsk dijonsenap
1/2 dl klippt dill
Salt och peppar
 
Färskpotatis
Riven pepparot
Tomater
 
Hur!
 
Skölj fisken i kallt vatten, torka av och lägg den på en plåt med bakplåtspapper, sätt in i ugnen 125 grader 40 minuter. Dra av skinnet och lägg upp på tallrikar.
Blanda ihop céme fraich, kapris, senap och dill smaka av med salt och peppar.
Servera fisken med sås, kokt färskpotatis, pepparot  och tomat!

Kommentera inlägget här :