
Hamburgare på nötfärs med vitlöksbröd, halloumi och mangosalsa enkelt och gott, passar lika bra på grillen som i stekpannan!
4 port
800 g nötfärs
2 msk barbequesås hickory
2 msk dijonsenap
Salt och svartpeppar
1 Halloumi
4 hamburgerbröd
2 vitlöksklyftor pressade
olivolja
1 mango
1/2 röd lök
1 chilifrukt
1/2 dl hackad koriander
1/2 lime saften
Sallad, tomater, rödlök, saltgurka och chilisås.
Blanda färsen med barbequesås, senap, salt och peppar. Forma till 4 hamburgare och stek i olja.
Skär osten i skivor och stek snabbt i het panna. Blanda olivolja och vitlök i en skål och pensla insidan av bröden, stek snabbt i torr panna.
Skär mango i kuber, hacka lök och chili och blanda ihop i en skål med koriander och limesaft.
Servera burgarna med tillbehören!
Ser magiskt ut! Ska bli gott att komma hem :)