Gazpacho på vattenmelon toppad med fetaost!

 
En kall god sommarsoppa med både svalka och hetta!
 
500 g vattenmelon
2 tomater
1/2 gurka
2 st röd pepparfrukt
1 röd lök
1/2 dl olivolja
1 näve myntablad
Salt och peppar
Tabasco
100 g fetaost

Hur!
Skär vattenmelonen i tärningar och ta bort så mycket kärnor som möjligt, tärna gurka och tomat, hacka pepparfrukt och lök. Kör allt i matberedare tillsammans med olja och myntablad, det kan hända att du får köra i omgångar och blanda ihop i en större skål. Smaka av med salt, peppar och tabasco, ställ in i kylen så att den blir riktigt kall.
Servera med tärnad fetaost och ett gott bröd till.

Kommentarer :

#1: Johanna / Delikatessboxen

Gott med kombinationen melon och feta! Jag gjorde vanlig gazpacho för ett tag sedan fast med grillade pilgrimsmusslor till, också gott :)

skriven

Kommentera inlägget här :