Lammfilé med couscoussallad!

 
Pärlcouscous är en större variant av couscous som är jättegott att göra sallad av som tillbehör till kött. Här blev det lammfilé och i salladen champinjoner, tomat, lök, chili och mozarella!
 
2 port
 
300 g lammfilé
Salt och peppar
 
2 port pärlcouscous
1 tärning grönsaksbuljong
6 champinjoner
6 körsbärstomater
1/2 röd lök
1 mozarella
1 chilipeppar
 
1 dl créme fraich paprika chili
1 pressad vitlöksklyfta
 
Hur!
 
Koka couscousen i grönsaksbuljongen enligt förpackningen och låt svalna något. Skiva och stek champinjonerna 5 minuter i lite olja, dela tomaterna, strimla löken, skär osten i bitar, strimla chilin, blanda sedan ihop allt med couscousen.
Blanda ihop créme fraich med vitlök. Krydda köttert och stek snabbt i olja, det ska vara rosa innuti.
 

Kommentera inlägget här :