
Knaprigt och gott blir dessa grönsaksknyten inlindade i rispapper, här serverade med crabcakes, glasnudlar och en stark sås.
4 port
1 morot
1 palsternacka
1/2 gurka
4 st sparris
8 ark rispapper
1/2 dl soja
1 msk risvinäger
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk riven ingefära
1 hackad stark pepparfrukt
1 msk hackad koriander
Lite sallad, kokta glasnudlar och avocado passar bra som tillbehör.
Gör crabcakes enligt det länkade receptet.
Skär morot, palsternacka, gurka och sparris i strimlor. Blöt ner rispapper ett i taget i varmt vatten, (se instruktion på paketet) och fyll med grönsaker, rulla ihop till ett litet paket. Lägg gärna några blad från koriander eller thaibasilika i botten för dekoration.
Blanda ihop såsen i en skål och låt stå och dra någon timme.