
En variant på tortilla, det blir ju mest att man äter detta med kött men det blir lika gott med fisk eller skaldjur.
4 port
Små krabbkakor
1 zucchini
2 vitlöksklyftor skivade
olivolja
1 burk svarta bönor
1/2 hackad rödlök
3 msk chunky salsa medium hot
Sallad
tomater
1/2 skivad rödlök
Guacamole
Thai sweet chili sauce
Minced koriander
Pepperoni
1 paket mjuka tortilla (8 st)
1 påse majschips
Gör krabbkakorna.Skiva zucchini tunt på längden och lägg på ett bakplåtspapper, strö på den skivade vitlöken, flingsalt och ringla över lite olja, ställ in i ugnen på 225 g i ca 10 minuter, lägg upp i en varm skål.
Skölj bönorna och värm i en kastrull tillsammans med rödlök och salsa, rör om försiktigt.
Blanda sallad tomater och skivad rödlök i en skål.
Värm tortillabröden enligt förpackningen.
Servera tillsammans med de olika såserna att toppa med.