

Marulk är perfekt att grilla, en ful fisk men ack så god!
4 port
800 g marulk i skivor
1 paket bacon
Salt, svartpeppar, chilipeppar
Olivolja
Hur!
Salta och peppra fisken och vira in i bacon, låt ligga någon timme. Grilla eller stek servera med potatis och en god sallad.
Färsk tonfisk är supergott och enkelt att göra!
4 port
4 skivor tonfisk
1 knippe sparris
2 vitlöksklyftor
2 avokado
Sallad
Tomater
Soja
Salt, peppar och chilipeppar
Olivolja
Hur!
Strö salt, peppar och chilipeppar på tonfisken, stek i olja på hög värme någon minut på var sida, fisken ska vara röd i mitten.
Skiva vitlöken tunt och stek i lite olja tillsammans med sparrisen några minuter.
Dela avokadon och häll soja i halvorna.
Servera fisken med sallad, tomater, sparris och avokado.