Pannbiff med grönpepparsås!

 
Pannbiff med grönpepparsås är en gammal god klassiker, servera med kokt potatis.
 
2 port
 
350 g nötfärs
1 msk dijonsenap
1 ägg
Salt och peppar
Smör
  
3 dl matlagningsgrädde
1 msk grönpeppar
2 msk kalvfond
1 msk soja
Vitpeppar
1 msk maizena
1/2 dl vatten
 
Kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka.
 
Hur!
 
Blanda ihop färsen med senap, ägg och kryddor, forma till biffar och stek i smör.
Krossa grönpepparkornen grovt och lägg i en kastrull tillsammans med grädde, kalvfond och soja, låt kka på låg värme 5 minuter. Smaka av med salt och peppar och red av såsen med maizena utrört i vatten.
Lägg i pannbiffarna i såsen och låt koka på låg värme 5 -10 minuter, servera med kokt potatis, rårörda lingon och inlagd gurka.

Kommentera inlägget här :