Grillat ytterlår med färskpotatis och sparris!

 
Kalvytterlår som har fått ligga till sig i en rubbing några timmar och sedan grillats, så gott!
Garnera salladen med viol eller någon annan ätlig blomma.
 
4 port
 
800 g kalvytterlår
1 påse rubbing chipotle/citron
1 msk olivolja
 
Färskpotatis
1 knippe sparris
Smör
 
Sallad
 
Skär köttet i skivor och gnid in det med rubbingen, låt ligga i kylen några timmar.
Tvätta potatisen, ta bort den träiga delen på sparrisen och dela dom på mitten, koka potatisen och låt sparrisen koka med de sista 2 minuterna.
Pensla köttet med olivolja och grilla, det ska vara rosa innuti.
Servera köttet med potatis, sparris, en klick smör och en god sallad!

Kommentarer :

#1: Danne

Din blogg gör mig hungrig :O
Allt ser sjukt gott ut!! :D

skriven

Kommentera inlägget här :