Grillad oxfilé, vit sparris och couscoussallad!

 
Nu har sommaren kommit och det blir grillning så klart!
Oxfilé och färsk vit sparrsi med en sallad på pärlcouscous, kan inte bli bättre!
 
4 port
800 g oxfilé
8 st vita sparris
1/2 citron, saften
olivolja
 
4 port pärlcouscous
1/2 röd lök
2 tomater
1 påse mozzarellabollar
1 näve oiliver
basilika
 
Vitlökssmör
 
Hur!
 
Slata och peppra köttet, pensla med lite olivolja.
Koka sparrisen i vatten och saften av citronen 4 minuter, lägg i isvatten för att svalna, torka av och pensla med olivolja.
Koka couscousen enligt förpackningen, låt svalan något, hacka löken, skär tomat i bitar. Blanda ihop i en skål tillsammans med mozarella, oliver och basilika.
Grilla köttet och sparrisarna, servera med salladen och lite vitlökssmör!

Kommentera inlägget här :