Smörstekt rockavinge med varm sparris och kapris!

 
Det händer ganska ofta att jag kommer hem från fiskaffären med något helt annat än jag hade tänkt mig. I går blev det så igen, "I dag har vi rockavinge det måste du köpa" och så klart gjorde jag det. Det är ju inte så ofta det finns i sortimentet så man får ju passa på.
Rockavingen blev smörstekt med sparris, rödlök och kapris, riktigt gott!
 
2 port
 
400 g rockavinge
Panko eller ströbröd
Salt
Smör
 
8 st sparris
1/2 röd lök
2 msk kapris
 
Potatis
Skirat smör
 
Hur!
 
Salta fisken och panera lätt, stek i smör några minuter på var sida.
Skär sparrisen i bitar, hacka löken grovt, stek sparris, lök och kapris glansigt i smör.
Servera fisken med sparrishacket, kokt potatis och skirat smör.
 

Kommentera inlägget här :