Fiskfärsbiffar med krabba!

 
Riktigt riktigt goda blev dom här biffarna med fiskfärs och krabba, kryddade med bl a grön curry vilket ger en asiatisk smak. Funkar även utmärkt att göra i små munsbitar, att doppa i Thai Sweet Chilisauce till en kall öl.
 
2 port
 
200 g fiskfärs av vit fisk
2 stora krabbklor urtagna (eller en burk)
1 ägg
1 tsk grön curry
1 tsk fisksås
Saften av en 1/2 lime
1 röd chili finhackad
Salt och peppar
1 - 2 dl panko ströbröd
Rapsolja
 
 
Mangosalsa (se recept)
 
Servera med vildris, wasabi och Thai sweet chilisauce
 
Blanda ihop fisk, krabba, ägg och kryddor till en smet, stek en liten klick för att smaka av med kryddningen. Forma 4 biffar och vänd dom i panko, stek i oljan.

Kommentera inlägget här :