Sniglar i vitlökssmör!

 
Sniglar provencale är en gammal klassiker, servera dom med ett glas rött vin och ett gott bröd att suga upp smöret med, kanske inte så nyttigt men aj aj så gott!
 
4 port
 
1 burk sniglar
150 g smör
4 vitlöksklyftor, finhackade
1 tsk sambal oelek
2 msk hackad persilja
salt och peppar
 
Häll av spadet och låt sniglarna rinna av på hushållspapper, blanda ihop smör, vitlök, sambla oelek och persilja, smaka av med salt och peppar. Lägg sniglarna på 4 ugnsfasta fat eller skålar, lägg en klick smör på varje snigel. Gratinera i ugn 225 grader 5 - 10 minuter, smöret ska börja puttra och servera direkt.

Kommentarer :

#1: Anonym

Jättebra recept jag prövade det och det va så gott att jag tänker göra om det.

Svar: Härligt!!
Lotta Sjögren

skriven

Kommentera inlägget här :