Hälleflundra med saffranssås och rostad vitlök!

 
Detta är kanongott och snabblagat, har fuskat med såsen och använt en smaksatt crème fraich. Servera med kokt potatis eller potatismos.
Fisken går bra att byta till någon annan sort.
 
2 port
 
400 g hälleflundra
Chiliflakes
Salt och peppar
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
1 msk olivolja
 
1 burk cème fraich tomat saffran
1 nypa cayennepeppar
 
Potatis och tomater
 
Hur!
 
Krydda fisken runt om med chiliflakes, salt och peppar.
Skiva vitlöken och stek den gyllenbrun i smör och olja, ta upp och låt rinna av på hushållspapper. Stek fisken i vitlökssmöret/oljan, lägg i tomaterna några minuter på slutet.
Värm créme fraichen och smaka av med cayennepeppar.
Servera fisken med potatis, tomater, sås och strö vitlöken över.

Kommentera inlägget här :